Srijeda, Prosinac 08, 2021

O Nama

Beauty Salon Glory

spoj vrhunske usluge i ugodnog ambijenta

Svaka žena pa i muškarac za tretmane njege traži mjesto gdje će dobiti vrhunsku uslugu, ali i gdje će se osjećati ugodno. Beauty salon Glory upravo je takvo mjesto!

Savršen spoj modernog interijera, profesionalne usluge i vrhunskih preparata sasvim će sigurno zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih klijentica i klijenata.

Odlazak u beauty salon ne znači samo odlazak na čišćenje lica, masažu, anticelulitni tretman… već je to pravi ritual u kojem se traži najbolja njega, ali i osjećaj ugode. U velikoj ponudi različitih salona za ljepotu, pronaći najbolju adresu, nije lako. Beauty salon Glory mjesto je gdje će vas dočekati vrhunska usluga i preparati te ugodan ambijent. Uz besplatnu  analizu kože i konzultaciju , ondje se nudi veliki izbor tretmana za pomlađivanje, anti age njegu, vitalizaciju, regeneraciju, njegu mladenačke kože, riješavanje određenih nepravilnosti kao što su hiperpigmentirane lezije, akne, couperosa… Za tijelo su osmišljeni savršeni tretmani sa specijalnim maskama, masaže sa 100% prirodnim uljima, tretmani za regeneraciju, vitalizaciju kože tijela, opuštajuće aromaterapeutske masaže, vrhunski anticelulitni tretmani. Uz kvalitetne tretmane za njegu lica i tijela, u beauty salonu možete uživati i u uslugama manikure i pedikure.