Srijeda, Prosinac 08, 2021
Published in Novosti

53048

 

 

To što vi njoj kažete da imate osjetljivu kožu ne znači da će proizvod koji vam preporuči biti – baš za vašu osjetljivu kožu!

Već dugi niz godina radim i živim u svijetu u kojem je sve vezano uz ljepotu, kozmetiku, kozmetičke proizvode, usluge i ostalo… Zadovoljstvo je sresti ženu koja se pravilno i s pažnjom brine o svom njegovanom izgledu, svjesna svih svojih dobrih osobina vezanih uz vanjski izgled, ali i onih loših. Dobre naglašava, loše prikrije – a ono što mi vidimo je – DOBAR I NJEGOVAN IZGLED!
Odnosite se prema svom tijelu kao prema dvorcu u kojem živite: volite ga, čistite ga redovito i s pažnjom, njegujte ga na posebno pažljiv i kvalitetan način i rezultati neće izostati.

Mi posjedujemo dragulj….

Svojim posjetom Beauty salon Glory, vaš terapeut ljepote dobit će prigodu upoznati i sebe i vas s vašom kožom i s onim što joj treba, koji oblik njege i koja kozmetika bi joj najbolje odgovarala.

Ponudit ćemo vam i konkretne proizvode vrhunske, francuske kozmetike MARY COHR i švicarske kozmetike SELVERT – ne zato što smo vrsni trgovci, nego zato što znamo koji dragulj od kozmetike imamo sreću nuditi.

Naime, pomalo je sizifov posao nas kozmetičara, koji vrhunskim tretmanom očistimo, pomladimo i osvježimo kožu lica, ponovno tretirati kožu koja se svaki dan bori s neodgovarajućim kremama, losionima i tonicima koji joj čine štetu sušeći je, previše ju masteći i sl..

Jer ona divna krema koju je vaša prijateljica sebi priuštila: za lice vaše prijateljice može biti sjajna, a za vaše može biti samo za sjajnu, masnu kožu koju ne želite!

Da ne bismo imali taj učinak ‘dva koraka naprijed, jedan iza’, bit će nam zadovoljstvo posavjetovati vas na temu kozmetike.

Mi se pitamo: iz kojeg razloga ljudi ne kupuju proizvode u kozmetičkom salonu po preporuci svog terapeuta ljepote za njegu njihove kože? Ne znamo, ali svakako znamo zašto bi trebali!

Nekoliko razloga zbog kojih bi se možda ipak mogli odlučiti za traženje savjeta i kupnju proizvoda od terapeuta ljepote:

  1. poznaje vašu kožu lica ili tijela;
  2. može napraviti analizu kože te vam odmah pokazati u kakvom stanju vaša koža;
  3. proizvode koje vam može ponuditi već je isprobala puno puta, dobro poznaje sastav proizvoda, radi tretmane s istim proizvodima u profesionalnom pakiranju;
  4. prošla je kroz iskustvo djelovanja proizvoda na različitim tipovima i stanjima kože;
  5. može vam dati i dodatni savjet kako točno se proizvod koristi, što točno radi vašoj koži;
  6. i za kraj, možete ga isprobati jer će vam pokloniti probni uzorak ili čak napraviti tretman njege lica da osjetite djelovanje proizvoda na koži.

Proizvodi koje možete kupiti u našem kozmetičkom salonu su vrhunski proizvodi koji se koriste i prodaju samo u kozmetičkim salonima, a isključivo iz razloga da se zaštiti stručnost osobe koja preporučuje proizvod s obzirom na tip i stanje vaše kože bez obzira na miris, cijenu ili reklamu. Terapeutu nije cilj prodaja, već mu je cilj lijepa i njegovana koža – kao i vaše zadovoljstvo!

Zato drage moje, od srca vam želim da budete sigurne u sebe, da vjerujete u svoju procjenu kad vam je terapeutkinja za njegu kože dala savjet ili prijedlog za proizvod ili uslugu (ili oboje) te se hrabro upustite u avanturu zvanu – njegovan i dobar izgled!  Glorija Butković

 

Read 913 times Last modified on %PM, %02 %877 %2015 %20:%Ožu
Login to post comments