Srijeda, Prosinac 08, 2021

Cryodine Supreme

Cryodine Supreme
Read 7119 times Last modified on %PM, %19 %599 %2014 %13:%Pro

Cryodin Supreme je vrhunski aparat koji svojim korisnicima i njihovim klijentima nudi mogućnost izvođenja najprirodnijih i vrlo djelotvornih tretmana u svrhu suzbijanja depozitnih masnoća, zatezanja kože, uklanjanje celulita, opuštene kože, vacuum terapije, dijatermije i krioterapije.

Jedan od njegovih aduta je visoka tehnologija upotrebljena prilikom izrade. Visokotehnološki materijali i principi rada jamče izvođenje sigurnog, neinvazivnog, prirodnog i učinkovitog tretmana.

Cryodin Supreme je koncipiran tako da operater u pruža izvođenje termodinamične i vakuumske terapije odjednom. Odabirom jednog od njegovih programa možete izvoditi više kombiniranih tretmana koje vašem klijentu jamče uspjeh i zadovoljstvo.

v Krioterapija (+ 10)

v Vakuumska cryolipoliza (-5)

v Dijatermija (+ 45)

v Vakuumska dijatermija (+50)

v Vakuumska terapija

Cryodin Supreme je jedini aparat na tržištu pomoću kojeg je moguće izvoditi tretman vakuumske kriolipolize. Postupak vakuumske kriolipolize se zasniva na činjenici da su masne stanice osjetljivije na hladnoću od stanica ostalog tkiva. Ta činjenica je iskorištena kako bi se tijekom postupka hlađenja vrlo niskim temperaturama stanice dovele u stan je apoptoze.

Apoptoza je poseban oblik stanične smrti nužan za razvoj organizma i održavanje stanične homeostaze. Smrzavanjem stanica masnoće pokrećemo oslobađanje citikona te drugih upalnih medijatora. Upalne stanice postupno uklanjaju sve stanice kod kojih je pokrenuta apoptoza, dok druge ostaju netaknute.

Apsorpcija na prirodan način

Lipidi od masnih stanica se polako otpuštaju u krvožilni i limfni sistem gdje će biti obrađeni kao i svaka druga masnoća koju unesemo s hranom. S obzirom na to da je za konačni učinak tretmana potrebno najmanje mjesec dana, tijelu dajemo dosta vremena da obavi apsorpciju na potpuno prirodan i siguran način. Prilikom prislanjanja aplikatora na dio tijela kojeg želimo tretirati dolazi do uvlačenja kože, tkiva i depozitnih masnoća u posebno oblikovan termodinamični vakuumski aplikator.

Vakuumskom manipulacijom “izoliramo“ zahvaćeno tkivo od ostatka tijela i na taj način usmjeravamo terapiju na željeno područje, a time zaustavljamo njezino djelovanje izvan aplikatora.

Posebnu pažnju smo posvetili senzorima koji prate temperaturu kože tako da je tretman ugodan, bezbolan i siguran. Za razliku od prijašnjih metoda istih namjena koje su imale ograničenja po djelotvornosti i mjestu primjene, kriolipoliza se može primjenjivati na cijelom tijelu.